Organizasyon Komitesi
• Alexis Giannarakis, IFOAM Akdeniz Grubu, Yunanistan
• Alev Kır, Tarım ve Orman Bakanlığı-Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü & ETO, İzmir, Türkiye
• Barbaros Çetinel, Tarım ve Orman Bakanlığı-Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü-PPRI & - İzmir, Türkiye
• Constantinos Machairas, IFOAM Akdeniz Grubu, Yunanistan
• Ebru Pınar Saygan Ayaydın, Tarım ve Orman Bakanlığı-Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, İzmir, Turkey
• Emre Bilen, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, Yalova, Türkiye
• Gökçem Delibacak, ETO, İzmir, Türkiye
• Muazzez Cömert Acar, Ege Üniversitesi & ETO, İzmir, Türkiye
• Nebahat Kılıç, ETO, İzmir, Türkiye
• Nurhayat Bayturan, ETO & Buğday, İzmir, Türkiye
• Oğuz Aşçıoğlu, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir, Türkiye
• Osman Çetin, ETO, İzmir, Türkiye
• Uygun Aksoy, ETO, İzmir, Türkiye
Bilim Komitesi
• Abdelrahman Hamada, Heliopolis University for Sustainable Development, Mısır
• Aina Calafat, IFOAM Agribiomediterraneo
• Bahri Bayram, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, Türkiye
• Banu Yücel, Ege Üniversitesi, İzmir, Turkey
• Dražen Lušić, IFOAM Agribiomediterraneo, Rijeka-Croatia Üniversitesi, Croatia
• Goergous Arsenos, Thessaloniki University, Greece
• Gerold Rahmann, Thuenen-Institute of Organic Farming, Almanya; ISOFAR
• İbrahim Ak, Uludağ University, Bursa, Türkiye
• İbrahim Duman, Ege University & ETO, İzmir, Türkiye
• Khalid Azim, INRA-CCRA, Agadir, Morocco
• Merko Vaga, Estonian University of Life Sciences, Estonya
• Nikolaos Katsoulos, University of Thessaly, Volos, Yunanistan
• Patrizia Pugliese, CIHEAM-IAMB, Bari, İtalya
• Reza Ardakani, Azad Üniversitesi, Karaj, Iran and ISOFAR
• Samia Moammer, Tarım Bakanlığı, Tunis, Tunus