Organizasyon Komitesi
•           Alexis Giannarakis, IFOAM Akdeniz Grubu, Yunanistan
•           Alev Kır, Tarım ve Orman Bakanlığı-Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü & ETO, İzmir, Türkiye
•           Barbaros Çetinel, Tarım ve Orman Bakanlığı-Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü-PPRI & - İzmir, Türkiye
•           Constantinos Machairas, IFOAM Akdeniz Grubu, Yunanistan
•           Ebru Pınar Saygan Ayaydın, Tarım ve Orman Bakanlığı-Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, İzmir, Turkey 
•           Emre Bilen, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, Yalova, Türkiye
•           Gökçem Delibacak, ETO, İzmir, Türkiye
•           Muazzez Cömert Acar, Ege Üniversitesi & ETO, İzmir, Türkiye
•           Nebahat Kılıç, ETO, İzmir, Türkiye
•           Nurhayat Bayturan, ETO & Buğday, İzmir, Türkiye
•           Oğuz Aşçıoğlu, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir, Türkiye
•           Osman Çetin, ETO, İzmir, Türkiye
•           Uygun Aksoy, ETO, İzmir, Türkiye
 
 
Bilim Komitesi
•           Abdelrahman Hamada, Heliopolis University for Sustainable Development, Mısır
•           Aina Calafat, IFOAM Agribiomediterraneo
•           Bahri Bayram, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, Türkiye
•           Banu Yücel, Ege Üniversitesi, İzmir, Turkey
•           Dražen Lušić, IFOAM Agribiomediterraneo, Rijeka-Croatia Üniversitesi, Croatia
•           Goergous Arsenos, Thessaloniki University, Greece
•           Gerold Rahmann, Thuenen-Institute of Organic Farming, Almanya; ISOFAR
•           İbrahim Ak, Uludağ University, Bursa, Türkiye
•           İbrahim Duman, Ege University & ETO, İzmir, Türkiye
•           Khalid Azim, INRA-CCRA, Agadir, Morocco
•           Merko Vaga, Estonian University of Life Sciences, Estonya
•           Nikolaos Katsoulos, University of Thessaly, Volos, Yunanistan
•           Patrizia Pugliese, CIHEAM-IAMB, Bari, İtalya
•           Reza Ardakani, Azad Üniversitesi, Karaj, Iran and ISOFAR
•           Samia Moammer, Tarım Bakanlığı, Tunis, Tunus